over-onsconsultantsdjorna-mostert-photo-18476-637737857340000000
bekijk LinkedIn-profiel

Talenten

  • Inlevend
  • Groepsgericht
  • Resultaatgericht
  • Praktisch
  • Grensverleggend

Djorna Mostert

HR Regisseur

Laat los wat was. Geef je over aan wat is en heb vertrouwen in wat gaat komen.

Bij een persoonlijke aanpak hoort een bijbehorende introductie. Hieronder leer je Djorna beter kennen, en vraag vooral een keer door op één van haar antwoorden wanneer je haar ontmoet.

 

Wat heb je onlangs nog geleerd?

Niets doen is ook iets doen en soms heel nuttig! Van nature ben ik heel doel- en resultaatgericht. Ik hou ervan om dingen te doen die nut hebben en waarde toe te voegen. Daardoor vergeet ik weleens stil te staan, te genieten van het moment, maar ook weer op te laden.

 

Op welke relevante opleiding/achtergrond ben je het meest trots?

De aanhouder wint! Ik geloof dat je met de juiste instelling en een groot doorzettingsvermogen heel veel kan bereiken. Opgeven is dan ook iets wat ik niet snel doe.

 

Waarom ben je binnen HR aan de slag gegaan?

Ik zie de HR afdeling als de ogen en oren van het bedrijf. Vanuit deze rol heb je vaak te maken met zowel het management als het personeel.  Mijn ervaring is dat de behoeftes, doelstellingen, uitdagingen van deze twee partijen soms heel ver van elkaar lijken af te staan omdat zij niet altijd dezelfde taal spreken. Ik vind het een uitdaging om dat wat er “leeft” op de werkvloer te vertalen en te koppelen aan de doelen van het management en andersom.

Daarnaast zie ik medewerkers als de drijvende kracht van veel organisaties. Daarmee zijn ze van grote waarde.  Ik geloof erin dat iedereen talent heeft, maar ik zie nog steeds met regelmaat gebeuren dat werknemers onvoldoende vanuit die kracht aan het werk zijn. In mijn rol ga ik graag met medewerkers op zoek naar die kracht en energie en zoek ik een functie die daarbij past. Volgens mij zorgt dat voor werkgeluk!

 

Als je door de tijd zou kunnen reizen, welk advies gaf je dan je jongere zelf?

Wees tevreden met hetgeen je hebt bereikt. Sta daar bewust bij stil, zodat je er meer voldoening uit haalt.  Ik ben geneigd de lat hoog te leggen en dan is de weg naar je doel lang en erg uitdagend. Tegenwoordig probeer ik bewust meer tussendoelen op te stellen en ook trots te zijn op de dingen die me makkelijk af gaan.

 

Wat is een persoonlijke quote of motto?

Ik heb niet echt een persoonlijke quote of motto waar ik door gedreven word. Wat ik wel een mooie vind is: Laat los wat was. Geef je over aan wat is en heb vertrouwen in wat gaat komen.

 

Wat was de laatste film die je hebt gezien waar er sterke gevoelens of emoties opkwamen?

A star is born. Voor mij is deze film niet alleen een romantisch liefdesverhaal, maar gaat de film ook  over geloven in jezelf en je droom leven. Dat is wat iedereen het liefste wil volgens mij. Hoe ouder ik word, hoe bewuster ik probeer mijn dromen na te streven.

Wil je kennis maken? Stuur me dan even een mailtje of bel me!

010-3116747 djorna@hrtogo.nl
;