over-onsconsultantsmichelle-van-leen-photo-14364-637350825280000000
bekijk LinkedIn-profiel

Talenten

  • Resultaatgericht
  • Inlevend
  • Hoge aandacht-spreiding
  • Stabiel
  • Assertief

Michelle van Leen

Peoples Consultant – (HRM) Organisatieadviseur

It’s all in the eye of the beholder

Bij een persoonlijke aanpak hoort een bijbehorende introductie. Hieronder leer je Michelle beter kennen, en vraag vooral een keer door op één van haar antwoorden wanneer je haar ontmoet.

 

Wat heb je onlangs nog geleerd?

Dat je als mens überhaupt nooit uitgeleerd bent. Als je denkt dat je weet hoe het zit, blijkt dit toch niet het geval te zijn. Hoe meer je weet, hoe meer je beseft dat je niks weet.

 

Stel jij bent een superheld en bezit een superkracht. Wat zou jouw superkracht dan zijn?

Ik zou wel willen kunnen vliegen, of nog beter: teleportatie! Ik heb namelijk een hekel aan drukte en wachten. Zoals in de file staan, bah. Als moeder van 2 en ondernemer heb ik best een hectisch leven en dat zou me veel tijd schelen. Die tijd kan ik dan weer besteden aan leuke dingen.

 

Op welke relevante opleiding/achtergrond ben je het meest trots?

Na mijn studie Human Resources Management ben ik gaan werken. Toen ontdekte ik dat ik behoefte had aan meer theoretische diepgang voordat ik me in het “praktische werkleven” wilde storten. Na twee jaar heb ik me ingeschreven aan de VU om de master Cultuur, Organisatie & Management te gaan volgen. Dat was een leerzame tijd maar ook pittig aangezien ik elke dag 4 uur onderweg was. Over het algemeen ben ik niet de meest volhardende persoon op deze aardbol maar dit heb ik toch mooi afgemaakt. 

 

Waarom ben je binnen HR aan de slag gegaan?

Ik wilde graag “iets met mensen doen”, je kent het wel ;) Waarom doen mensen de dingen die ze doen? Ik kom uit een hulpverlenersfamilie met allemaal therapeuten en maatschappelijk werkers maar zelf had ik behoefte aan een duidelijk zakelijk component in mijn werk. Ik vind het vooral leuk om de behoeften van een organisatie en haar medewerkers op elkaar af te stemmen om zo tot een bepaald resultaat te komen.

 

Wat is een persoonlijke quote of motto?

It’s all in the eye of the beholder (oftewel: tis maar hoe je het bekijkt ;)

 

Wat is je laagste drijfveerscore en hoe werkt dat talent in je voordeel?

Ik scoor een 1 op Conformeren. Als ik iets niet wil of als ik het ergens niet mee eens ben dan ga ik daar niet in mee. Tenzij ik daar zelf bewust voor kies. Ik heb weinig behoefte aan kaders en kan creatief met geldende regels omgaan.

 

Als je door de tijd zou kunnen reizen, welk advies zou je dan je jongere zelf geven?

Leef meer in het moment en geniet van alle kleine dingen om je heen. Het cliché dat het leven snel gaat, is gewoon waar natuurlijk.

 

Welke huishoudelijke klussen vind je leuk om te doen?

In principe heb ik een gruwelijke hekel aan huishoudelijke activiteiten maar soms heb ik zin om het huis op te ruimen. Ik ruim mijn hoofd op als ik een kast uitmest. En dingen weggooien, werkt bevrijdend :)

 

Wat is je favoriete Disney film? Waarom?

Ik twijfel tussen Coco en Vaiana. Beide films gaan over identiteit en hoe je afkomst voor een groot deel -soms onbewust- bepaalt wie je bent. Ik kies toch maar voor Vaiana vanwege de scene waarbij het boze eiland weer rustig werd, lekker dramatisch was dat.

Wil je kennis maken? Stuur me dan even een mailtje of bel me!

010-3116747 michelle@peoples.hr
;